lite nytt

Äntligen har mina kokböcker fått en egen plats, några i alla fall. Efter gårdagens ideapark och ikea besök fick jag med mig hem bl.a ett par tavelhyllor. De sitter nu fint på den ena köksväggen. 
 
 

Före & efter bilder

Före & Efter
Fick bilderna från makeovern idag så här har ni bättre bilder på resultatet. 
Om ni vill se mera bilder på de andra som deltog i makeovern kan ni gå in på Hairhouse facebook sida, där finns alla bilder. 

Ombre hair

En sådan här regnig och tråkig dag har jag tillbringar i frissastolen. Agerade hårmodell och fick på samma gång en makeover. Blev super nöjd med resultatet. Det var evigheter sen jag senast gick till en frisör så det var på tiden. Här nedanför kan ni se resultatet i dåliga iphone bilder.
 

Canonen har gett upp

 
 
Min Canon har gett upp. Den fungerar till hälften, man kan ta bilder men varken lägga in dem i datorn eller filma. Skit alltså. Jag som hade så himla mycket bilder att visa upp. Nåja, det får vi ta senare när kameran fungerar igen. 

Bakat äppelpaj

 
 
 
Gjorde en äppelpaj till i kväll. Det var ett tag sen jag själv åt en äppelpaj, blev riktigt sugen efter att ja sett bilder på en annan blogg. Så slängde snabbt ihop en. Hoppas på att den är god! 
 

Fanny Adelina Johansson har KÖRKORT

Oj så länge jag har väntat! Men äntligen har även jag fått körkort, känns som en stor frihet. Nu gäller det bara att spara ihop pengar till en egen bil och det lär ju ta ett tag. Har även hunnit köra ganska mycket idag. Från Vasa till taklax och till Harrström på en kopp kakao!  
 
 
RSS 2.0