we always have fun together

Det spelar ingen roll var vi är, Vi har ändå super roligt tillsammans.

lite bilder från igår

Jeanette is home!

Det har nog aldrig vart så roligt att sätta sig in i en bil som igår! När jag ska sätta mig in sitter en förväntans full Jeanette i bilen! Jag blev så grymt glad att jag började ropa och blev så super glad! Äntligen är du hemma! Och gud vad jag har saknat dig! Det var så länge sen sist jag såg dig! Skönt att ha dig tillbaka på samma spår!

Lillebror & Jag

Idag har jag spenderat massor av tid med min lillebror.
Igår var han och vann sin andra golf tävling! och vann en hel golfbag + en klubba, som han gav till mig. Nu har han ju i alla fall en orsak till att jag måste gå ut med honom på banan!
Vi satt och chillade på terassen i våra fina hängmattor och åt godis som jag köpt. Tyvärr fick jag ju inte så mycket godis men de få som jag fick så var i alla fall goda.
Nu har han igen åkt iväg på golftävling och denna gång befinner han sig nere i Helsingfors och kommer att tillbringa några dagar där. Jag hoppas att han tar och vinner någonting riktigt fint!

Tenn et lys for Norge

Ny blogg, nya möjligheter

Nu har jag bestämt mig för att skaffa en ny blogg (igen) men med en gammal blogg adress.
Denna blogg kommer att bestå av ca. 80% bilder 10% shopping och stil 10% Fanny!

Ni kan följa min blogg via bloglovin som vanligt genom att klicka på "följ via.. bloglovin"

och även för er som har iphone så kan följa mig och mina bilder via Instagram genom att klicka på " följ via Instagram"!

bloglovin

Behind the Scenes II

Behind the Scenes I

Desert

RSS 2.0